Vitamina C

dieta ta sanatatea ta

Dieta ta, sanatatea ta

Ghid Sanatate - 03 iunie 2016

Cu totii am auzit vechea zicala "esti ceea ce mananci." Și este inca adevarat. Daca ramanem la o dieta sanatoasa plina de vitamine si minerale, corpul o reflecta. Te simti sanatos, plin de energie, si in mare parte invincibil. Cu toate acestea, oamenii care se limiteaza in dieta doar la junk-uri alimentare vor suferi, fara indoiala, deoarece organismul nu poate prospera cum trebuie. Rezultatul nu este numai oboseala si energia redusa, dar si o sanatate precara, de asemenea. Intelegerea acestei legaturi clare intre sanatate si dieta poate stimula la alegerea unei alimentatii mai bune.

de ce ar trebui sa consumi zilnic cate un mar

De ce ar trebui sa consumi zilnic cate un mar

Ghid Sanatate - 22 ianuarie 2016


alimente care previn gripa si raceala

Alimente care previn gripa si raceala

Ghid Sanatate - 28 octombrie 2015


alimente pentru un ten mai sanatos si mai frumos

Alimente pentru un ten mai sanatos si mai frumos

Ghid Sanatate - 14 octombrie 2015

dieta viitoarelor mamici

Dieta viitoarelor mamici

Ghid Sanatate     11 mai 2015

Dieta pe care o viitoare mamica este necesara sa o urmeze pe timpul sarcinii trebuie sa fie una sanatoasa si benefica, atat pentru ea, cat si pentru fat. Odata ce o femeie a aflat ca este insarcinata, trebuie sa fie foarte responsabila cu privire la cel mic, mai ales in ceea ce priveste alimentatia.


top alimente care cresc imunitatea

Top alimente care cresc imunitatea

Ghid Sanatate     14 aprilie 2015

Cea mai sanatoasa si cea mai sigura metoda de a ne proteja de boli este aceea de a utiliza alimente cat mai sanatoase si bauturi benefice sistemului imunitar.


ardeiul gras medicament aliment

Ardeiul gras medicament - aliment

Ghid Sanatate     06 martie 2015

Ajuns in Europa abia in secolul al XVI-lea, ardeiul se cultiva in America Centrala si America de Sud de mai bine de 3000 de ani. Galben, verde sau rosu, de diferite forme si marimi, dulce ori iute, ardeiul s-a remarcat prin gustul deosebit, avand ca multe alte legume un efect benefic asupra organismului uman


catina gingsengul romanesc cu proprietati revigorante

Catina: Gingsengul romanesc cu proprietati revigorante

Ghid Sanatate     01 martie 2015

Pe malul paraurilor, in prundisuri, pe coaste rapoase, creste catina - FructusHippophae, numita in unele regiuni si catina alba. De la aceasta planta se folosesc fructele in stare proaspata sau uscata. Gustul lor este acru-astringent iar pe masura coacerii si mai ales dupa caderea primei brume capata un miros asemanator ananasului.  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.