TOP destinatii vacanta de vara 2016

       756   

TOP destinatii vacanta de vara 2016

Pentru cele mai multe persoane venirea verii reprezinta si perioada de concediu, motiv pentru care aceste luni de vara sunt cunoscute si pentru faptul ca toata lumea pleaca in vacanta. Indiferent ca aleg sa mearga la mare sau la munte in Romania, sau poate ca doresc sa viziteze si alte tari, cert este faptul ca apare tot mai des intrebarea eu unde sa merg in vacanta in aceasta vara? De aceea am si decis sa facem acest articol in care vorbim despre destinatii de top pentru vacanta de vara 2016.

 

 

Astfel, daca vrei sa petreci vacanta de vara 2016 intr-o destinatie de top, ar trebui sa mergi in una din locatiile de mai jos:

Coasta de azur

coasta de azur

Oare cine nu viseaza sa petreaca macar cateva zile pe Coasta de Azur? Ei bine, cu siguranta visatori sunt multi, iar de aceea este considerata o destinatie de top.

Aceata mai este numita si „Riviera Franceza” iar obiective turistice sunt multe. Poti de exemplu sa vizitezi Catedrala Sainte Reparate din Nisa, Palatul Festivalurilor si al Congreselor din Cannes sau diferite statiuni precum Menton, Cannes sau Saint-Tropez.

Tot aici veti gasi satul situat la 400 de metri deasupra marii, ceea ce este cu siguranta foarte palpitant.

Tenerife

tenerife

O alta locatie tot mai des mentionata prin melodiile de la radio este Tenerife. Desigur, vorbim despre o destinatie foarte exepensiva, insa ce nu facem pentru o vacanta de neuitat precum o putem avea numai in Tenerife?

Aceasta este cea mai mare insula din cadrul Arhipelagului Insulelor Canare, iar apa are mereu o temperatura intre 20 si 23 de grade, numai buna pentru o balaceala. De asemenea, Tenerife se mai mandreste si cu 67 km de plaje dar si cu atractii turistice precum Carnavalul din Tenerive, Piramidele de la Guimar si, daca vrei sa pleci acasa complet impresionat, atunci vei vea ocazia sa privesti balene. 

Budva

budva

Este o locatie nu la fel de cunoscuta ca cele de mai sus, insa reprezinta totusi cea mai vizitata locatie din Muntenegru iar deseori este numita „Perla ascunsa a Mediteranei”. Aici vei putea vedea o multime de atractii interesante, precum Canionul Tara, Lacul Skadar sau manastirea care e asezata pe o stanca aproape verticala, Ostrog.

Malta

malta

Malta este o alta destinatie de vacanta de top cunoscuta. Aceasta este comparata deseori cu un muzeu in aer liber, deoarece vei avea de admirat mereu opere de arta ale naturii precum golfurile stancoase sau plajele mici cu nisip rosu. Aici vei putea vizita mai multe atracii precum Grota Albastra, Inchisorile din Mdina, Domul din Mosta sau centrul turistic Silema, considerat a fi cel mai elegant.

Santorini

santorini

Daca vreti sa ajungeti in Grecia vara aceasta atunci ar trebui sa alegeti Santorini, o insula vulcanica de unde veti putea admira niste apusuri de soare care va vor lasa fara glas. Pe langa acestea, veti mai putea admira Orasul Thera, Muzeul Preistoric precum si Farul Akrotiri, care dateaza din 1892.

Zanzibar

zanzibar

Zanzibar este o alta locatie mai ascunsa. Aceasta este de fapt o insula din Republica Tanzania, aflata in Oceanul Indian. Este considerata locatia perfecta daca vrei o vacanta de relaxare. Aici poti vizita Fortul Arab, Palatul Muzeului sau Orasul de piatra.

Boracay

boracay

Boracay este o alta locatie cunoscuta din lista noastra, care a devenit foarte cunoscuta datorita frumusetilor cu care ii intampina si ii cucereste pe turisti. Aici gasim si o plaja de 4 km cu nisip alb, fiind numit cel mai fin din lume.

Printre cele mai iubite atractii de aici sunt Bariele de corali, Festivalul Ati Atihan dar si aleea plina cu magazine D`Mall.

Asadar, acestea sunt recomandarile noastre pentru o vacanta de top in 2016.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.