Romania

top destinatii de vacanta in romania pentru toamna

TOP destinatii de vacanta in Romania pentru toamna

Ghid Turistic - 30 august 2016

Toata lumea vorbeste despre destinatii de vacanta pentru vara, insa nu toata lumea doreste sa isi ia concediu in cel mai calduros sezon, ci mai degraba toamna, atunci cand locatiile sunt ceva mai libere de turisti iar vremea poate fi chiar mai placuta, mai ales daca obiectivul principal al vacantei nu este acela de a te bronza. Astfel, am ales sa realizam un articol in care sa va prezentam cateva destinatii de vacanta in Romania pentru toamna, pentru cei care nu vor sau nu pot sa plece in concediu vara.

mitropolia moldovei si bucovinei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Ghid Turistic - 20 iulie 2016


gradina botanica din iasi

Gradina Botanica din Iasi

Ghid Turistic - 18 iulie 2016manastiri de vizitat in iasi

Manastiri de vizitat in Iasi

Ghid Turistic - 18 iulie 2016
manastiri in maramures

Manastiri in Maramures

Ghid Turistic     15 iulie 2016

Am vorbit despre cele mai importante obiective turistice din Maramures doar ca nu am spus nimic despre manastirile din zona, iar principalul motiv pentru care am facut asta este acela ca am ales sa facem un articol dedicat in mod special manastirilor din Maramures. Asta pentru ca nu doar Bucovina se mandreste cu un numar mare de manastiri, ci si Maramuresul.


top 10 obiective turistice din maramures

TOP 10 obiective turistice din Maramures

Ghid Turistic     15 iulie 2016

Cu siguranta Maramuresul este una dintre cele mai frumoase parti ale tarii noastre si, dupa ce am vorbit despre Cimitirul Vesel din Sapanta precum si despre Sighetul Marmatiei, trebuie sa va prezentam si alte obiective interesante de vizitat in Maramures, deoarece cu siguranta aveti ce vizita pe meleagurile sale.


sighetul marmatiei

Sighetul Marmatiei

Ghid Turistic     12 iulie 2016

Dupa ce zilele trecute am inceput oficial seria de articole cu obiective turistice importante din Maramures cu articolul despre Cimitirul Vesel din Sapanta, continuam astazi cu un alt articol tot din aceasta categorie, iar de data aceasta vom vorbi despre Sighetul Marmatiei.


cimitirul vesel din sapanta

Cimitirul Vesel din Sapanta

Ghid Turistic     11 iulie 2016

Atunci cand spui Maramures, spui automat si Cimitirul Vesel din Sapanta, iar asta deoarece este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Maramures, bucurandu-se de foarte multa apreciere in primul rand pentru originalitate.


muzeul oului

Muzeul Oului

Ghid Turistic     11 iulie 2016

Incondeierea oualor este deja o traditie foarte populara in Romania precum si un obicei care face curiosi tot mai multi straini sau, fara sa abuzam prea mult de modestie, o putem numi chiar o adevarata arta. Iar cum pictura, sculptura sau muzica au deja o multime de muzee, atunci si incondeierea oualor are un muzeu: Muzeul Oului. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.