Moldova

mitropolia moldovei si bucovinei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei

Ghid Turistic - 20 iulie 2016

Mitropolia Moldovei si Bucovinei din Iasi este un obiectiv obligatoriu de vizitat, nu numai pentru credinciosi ci si pentru iubitorii de frumos in general, iar asta pentru ca te va intampina cu o arhitectura si cu o maretie de te va pe spate, si te va face sa vrei sa o vezi mai de aproape. Astfel, in acest articol vom vorbi putin despre Mitropolia Moldovei si Bucovinei si va vom oferi totodata cateva motive pentru care trebuie sa o vizitati.

gradina botanica din iasi

Gradina Botanica din Iasi

Ghid Turistic - 18 iulie 2016manastiri de vizitat in iasi

Manastiri de vizitat in Iasi

Ghid Turistic - 18 iulie 2016


manastiri in maramures

Manastiri in Maramures

Ghid Turistic - 15 iulie 2016
muzeul oului

Muzeul Oului

Ghid Turistic     11 iulie 2016

Incondeierea oualor este deja o traditie foarte populara in Romania precum si un obicei care face curiosi tot mai multi straini sau, fara sa abuzam prea mult de modestie, o putem numi chiar o adevarata arta. Iar cum pictura, sculptura sau muzica au deja o multime de muzee, atunci si incondeierea oualor are un muzeu: Muzeul Oului.


vatra dornei

Vatra Dornei

Ghid Turistic     08 iulie 2016

Daca doriti sa cunoasteti mai bine Bucovina si sa ii puteti admira frumusetile, atunci ar trebui sa incepeti cu Vatra Dornei, un municipiu renumit in principal pentru posiblitatea practicarii sporturilor de iarna, care reuseste insa sa uimeasca insa si cu frumusetile oferite de natura care pare sa se simta ca acasa in acest municipiu.


manastirea humor

Manastirea Humor

Ghid Turistic     06 iulie 2016

Bucovina este plina de manastiri, una mai interesanta ca alta, motiv pentru care reprezinta si o locatie care atrage foarte multi turisti an de an. Am mai vorbit aici pe site despre diferite obiective turistice din Bucovina, mai ales despre manastiri si nu numai, si vom continua cu un articol tot despre o manastire din Bucovina, de data aceasta punctul principal de atractie fiind Manastirea Humor.


chilia lui daniil sihastrul

Chilia lui Daniil Sihastrul

Ghid Turistic     05 iulie 2016

Continuam seria de articole despre obiective turistice din judetul Suceava si, dupa ce am vorbit despre impresionantul Muzeu al Satului Bucovinean, vorbim acum despre o locatie ceva mai mica, insa la fel de interesanta, si anume despre Chilia lui Daniil Sihastrul. Aceasta este de fapt o grota sapata direct intr-o stanca de pe valea paraului Vitau, acolo unde a pustiit Cuviosul Daniil Sihastru, la aproximativ 1 km de Manastirea Putna.


muzeul satului bucovinean

Muzeul Satului Bucovinean

Ghid Turistic     04 iulie 2016

Daca tot am vorbit zilele trecute despre Cetatea de Scaun a Sucevei, am decis sa nu mergem prea departe pentru urmatorul obiectiv turistic din Romania pe care sa il prezentam, ci sa ramanem tot in Suceava, undeva chiar in apropierea Cetatii de Scaun a Sucevei, acolo unde se afla Muzeul Satului Bucovinean, despre care vom vorbi chiar in randurile urmatoare. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.