Termeni si conditii

Dispozitii generale

Accesarea si utilizarea site-ului Ghidul-Meu.ro nu este un drept, ci un privilegiu. Va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a accesa si folosi acest site. Daca nu acceptati termenii si conditiile, nu veti avea dreptul de a accesa si folosi site-ul Ghidul-Meu.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile efectuate vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Dreptul de proprietate intelectuala

Utilizatorul detine copyright-ul propriilor sale materiale. Ghidul-Meu.ro poate contine referiri si catre terte parti, orice material postat de catre aceste parti reprezinta proprietatea acestora, iar copierea acestuia se face pe propria raspundere. Orice utilizare neautorizata a marcii Ghidul-Meu.ro sau a continutului de pe acest site este strict interzisa si va fi pedepsita conform legilor si normelor in vigoare.

Reguli de utilizare

Utilizatorul are permisiunea de a copia sau imprima continutul acestui site doar in scopuri didactice. Nu aveti dreptul sa preluati texte sau elemente grafice in alte site-uri, fara a avea in prealabil permisiunea scrisa de la Ghidul-Meu.ro si fara a specifica sursa cu link catre ea. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc si orice material sau date care sunt copiate de la alti utilizatori se face pe propria dumneavoastra raspundere.Ghidul-Meu.ro NU este responsabil de integritatea datelor ce sunt schimbate de catre utilizatori prin intermediul acestui site.

Reguli de securitate

Sunt STRICT INTERZISE:
  • stergerea sau modificarea materialelor si informatiilor din site
  • incercarea de a afecta functionarea serverelor de hosting

Garantia datelor

Ghidul-Meu.ro nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenite din utilizarea acestui site. NU putem garanta ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Nu avem nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, in cazul pierderii de informatii, din motive tehnice. Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere.

Publicitate si site-uri externe

Ghidul-Meu.ro poate contine insertii publicitare si site-uri externe. Desi ne verificam frecvent partenerii, nu ne asumam raspunderea continutului site-urilor partenere. Accesarea acestora se face pe propria raspundere. Afisarea acestor insertii pe site au un scop pur informativ si nu constituie o recomandare.

Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru pe site-ul Ghidul-Meu.ro sunteti de acord ca Ghidul-Meu.ro sa foloseasca informatiile dvs personale impreuna si cu terte parti, incluzand partenerii si membrii nostri. De asemenea sunteti de acord ca Ghidul-Meu.ro sa va aduca la cunostinta informatii pe care le consideram a fi de interes pentru dvs. In cazul incalcarii legilor in vigoare, Ghidul-Meu.ro isi rezerva dreptul de a furniza date cu caracter confidential organelor oficiale abilitate, in vederea efectuarii anchetei.

Ghidul-Meu.ro afiseaza publicitate furnizata de terti. Unii furnizori de publicitate pot folosi tehnologii precum cookies in procesul de afisare a reclamelor pe pagina www.ghidul-meu.ro, iar acestea pot transmite informatii respectivelor firme (cum ar fi de exemplu Google prin programul Google AdSense) despre adresa IP, ISP-ul, browserul vizitatorului si, in unele cazuri, daca el are instalat Flash. Acestea sunt folosite de obicei pentru filtrarea mai exacta a reclamelor afisate pe paginile web in functie de locatie sau in functie de preferintele vizitatorilor (de exemplu sa afiseze reclame despre retete culinare pentru vizitatorii care frecventeaza paginile de acest fel).

Pentru orice nelamurire sau intrebare va stam la dispozitie la adresa de email: office [at] ghidul-meu.ro

Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.