Telefon

aplicatii care iti fac telefonul mai rapid

Aplicatii care iti fac telefonul mai rapid

Ghid IT - 22 iunie 2016

Unul dintre cele mai interesante aspecte la telefoanele cu Android este numarul mare de aplicatii, avand deci posibilitatea sa instalam nu numai o multime de jocuri ci si foarte multe aplicatii utile. Printre aplicatiile gazduide de Google Play sunt si foarte multe cu rolul de a-ti face telefonul mai rapid, iar despre 5 dintre ele vom vorbi si noi in randurile urmatoare.cum scapi de zgarieturile de pe ecranul telefonului mobil

Cum scapi de zgarieturile de pe ecranul telefonului mobil

Ghid IT     22 decembrie 2015

De fiecare data cand ne luam un gadget nou promitem ca vom avea grija de el ca de ochii din cap. Si chiar asta facem in primele zile de utilizare, insa cu cat ne obisnuim mai mult cu el, cu atat il pretuim mai putin iar la un moment dat observam ca au inceput sa apara cateva zgarieturi pe ecran. Indiferent ca este un telefon nou sau o tableta, acel sentiment este unul foarte neplacut iar in secunda doi ne-am dori ca prin miracol ca zgarietura sa dispara. De aceea am si facut acest articol in care iti spunem cum scapi de zgarieturile de pe ecran.


cum repari telefonul daca l ai scapat in apa

Cum repari telefonul daca l-ai scapat in apa

Ghid IT     21 decembrie 2015

Unul dintre cele mai tragice lucruri care i se poate intampla unui telefon este sa ajunga din greseala sau nu in apa. Cu siguranta o astfel de situatie nu inseamna decat foarte mult ghinion iar cei mai multi, dupa un astfel de ghinion, raman fara telefon, nestiind cum sa il repare sau gandindu-se ca oricum reparatia este scumpa, deci o solutie mai buna ar fi achizitionarea altuia nou. Exista insa un mod prin care iti poti repara telefonul daca l-ai scapat in apa, iar despre acesta vom vorbi chiar in randurile urmatoare.


5 accesorii pentru telefon pe care ar trebui sa le incerci

5 accesorii pentru telefon pe care ar trebui sa le incerci

Ghid IT     05 octombrie 2015

Plictiseala este una dintre cele mai obisnuite si mai intalnite stari asa ca nu ar trebui sa ne mai miram de faptul ca la un moment dat ajungem sa ne plictisim chiar si de obiectele pe care ni le-am dorit foarte mult. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.