WTA reactioneaza dupa scandalul aparut dupa meciul Irinei Begu impotriva Carolinei Garcia

       453   

WTA reactioneaza dupa scandalul aparut dupa meciul Irinei Begu impotriva Carolinei Garcia

Ieri a fost scandal mare pe internet dupa ce un utilizator ar fi anuntat ca in timpul meciului dintre Irina Begu jucat impotriva Carolinei Garcia, adversa romancei ar fi numit-o pe aceasta „tiganca imputita” atunci cand s-a vazut in fata unei infrangeri probabile.

 

 

Zvonul conform caruia Irina Begu ar fi fost jignita de catre adversara sa a aparut intai pe un forum, dupa care a fost preluat de mai multe site-uri si bloguri printre care putem mentiona publicatia Bola Amarela din Portugalia. Aceasta ar fi spus dupa ce a pierdut un punct in fata romancei urmatoarele vorbe: „Nu pot sa cred ca ma bate o tiganca imputita”. 

Dupa aparitia zvonului intreg internetul discuta despre gestul urat al Carolinei Garcia, iar foarte multi fani romani si nu numai au invadat pagina Carolinei acolo unde i-au adresat foarte multe jigniri, injuraturi si mustrari. Astfel, cei de la WTA s-au autosezisat si au inceput o ancheta pentru a afla daca zvonul este unul pe bune sau nu.

Astfel, CEO-ul Steve Simon a venit si cu un raspuns, acesta declarand faptul ca dupa ce au efectuat mai multe investigatii, nu au reusit sa gaseasca dovezi care sa poata veni in suportul acuzatiei.

La randul sau, Irina Begu a postat pe pagina sa de Facebook faptul ca nu a auzit nici o vorba de acest tip, si nici inregistrari care sa sustina zvonul aparut. 

Asadar, tot scandalul pare sa fi pornit la o acuzatie falsa. 


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.