Volkswagen planuia sa lanseze masini cu soft de falsificare si in 2016

       564   

Volkswagen planuia sa lanseze masini cu soft de falsificare si in 2016

Scriam ieri faptul ca scandalul care implica marea companie Volkswagen a devenit subiect de film. Ei bine se pare ca Leonardo DiCaprio va avea inca un nou aspect pe care il poate critica.

 

 

Asta deoarece, dupa cum bine am zis si in articolul respectiv, celebrul actor este un mare sustinator al initiativelor ecologice, motiv pentru care ne asteptam la o atitudine foarte critica din partea sa.

Spunem ca are un motiv in plus pentru a critica Volkswagen deoarece acestia planuiau sa lanseze si anul viitor masini dotate cu softul de falsificare

Acestia vandusera de peste 11 milioane de masini care, atunci cand erau testate, emiteau o cantitate mult mai mica de noxe decat cea reala, astfel incat taxele pe care detinatorii trebuiau sa le plateasca sa fie cat mai mici precum si masinile sa fie introduse intr-o clasa Euro cat mai buna.

Recent Volkswagen au anuntat ca vor amana lansarea modelelor noi de anul viitor, asta deoarece la randul lor acestea erau dotate cu softul care a adus un prejudiciu urias autoritatilor. De asemenea, se pare ca softul ar fi fost imbunatatit pentru masinile din 2016, deci cantitatea de noxe ar fi fost probabil si mai mica decat cea emisa de masinile implicate acum in scandal.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.