Victorie memorabila pentru nationala Romaniei de handbal feminin

       614   

Victorie memorabila pentru nationala Romaniei de handbal feminin

Data de 9 martie 2016 va fi cu siguranta una memorabila pentru nationala feminina de handbal a Romaniei dupa ce a reusit sa se impuna in fata campioanei olimpice, mondiale si europene Norvegia cu scorul de 25-20, intr-un meci care a contat pentru grupa 1 preliminara de calificare pentru Campionatul European care are loc chiar in acest an.

 

 

Cei 7.200 de spectatori care au sustinut Romania aseara au ajutat cu siguranta fetele sa se impuna inca de la pauza, atunci cand aveau deja un avantaj de sapte goluri, scorul fiind de 16-9. La fel ca in multe alte meciuri, Cristina Neagu a fost declarata cea mai buna jucatoare de pe teren, aceasta marcand 10 goluri. 

Victoria Romaniei poate fi privita si ca pe o revansa pentru infrangerea din semifinale de anul trecut, atunci cand Norvegia a invins nationala Romaniei.

Astfel, prin victoria de aseara nationala de handbal feminin a Romaniei si-a asigurat in mare parte calificarea la turneul final care va avea loc in decembrie, reusind desigur si sa isi imbunatateasca foarte mult moralul pentru turneul preolimplic de la Aarthus care are loc peste 8 zile. 

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.