Victorie mare la handbal pentru Romania

       719   

Victorie mare la handbal pentru Romania

In timp ce romanii se bucurau de faptul ca nationala de fotbal a Romaniei a avut un noroc destul de mare la tragerile la sorti pentru alegerea grupei, echipa feminina de handbal a Romaniei a facut un meci istoric, eliminand una din cele mai bune echipe ale momentului.

 

 

Mai exact, natioana de handbal feminin s-a calificat ieri in sferturile de finala la Campionatul Mondial din Danemarca eliminand in optimi o mare favorita a competitiei, si anume pe detinatoarea titlului, Brazilia. Scorul a fost de 25-22 (13-8), scor care cu siguranta va fi tinut minte foarte mult timp de azi inainte.

Fetele au declarat faptul ca in acest meci s-au aratat mai ambitioase decat de obicei motiv pentru care au iesit invingatoare. De asemenea nationala feminina a Romaniei de handbal a avut si o aparare foarte buna, portarul Paula Ungureanu fiind declarata jucatoarea meciului la sfarsit.

Mai trebuie sa mentionam si faptul ca nationala Romaniei de handbal feminin a fost prezenta la fiecare editie a Campionatului Mondial, fiind de fapt singura echipa care a reusit aceasta performanta.

In meciul urmator, fetele se vor intalni chiar cu organizatoarea turneului, Danemarca iar o victorie impotriva acestora va duce direct in semi-finalele Campionatului Mondial iar meciul va avea loc pe 16 decembrie, deci peste doar doua zile.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.