Taxi retrage videocliplul „Despre smerenie” de pe Youtube

       530   

Taxi retrage videocliplul „Despre smerenie” de pe Youtube

Intreg internetul a discutat despre prostestul celor de la Taxi intitulat „Despre smerenie”, un proiect care a implicat si 33 de persoane publice din Romania precum Andi Moisescu, Mircea Cartarescu, Pavel Bartos, Razvan si Dani, Grigore Lese si multi altii. Iar motivul retragerii videoclipului pare dat de catre cel din urma mentionat, Grigore Lese.

 

 

Imediat dupa publicarea melodiei in care se vehiculeaza faptul ca „Dumnezeu prefera lemnul, lemnul si spatiile micii” si care a fost privita de catre multi drept o revolta fata de construirea unei catedrale foarte mari, o multime de credinciosi au sarit la atac. Atacul a fost indreptat atat catre trupa Taxi, cat si catre cei care au luat parte la proiect precum si catre cei care au sustinut mesajul melodiei.

Iar una din persoanele care nu a mai rezistat atacurilor a fost Grigore Lese, care initial a spus faptul ca nu stia despre ce este melodia, dupa care a venit replica din partea celor de la Taxi care au dovedit faptul ca fiecare persoana publica a fost informata corect asupra fiecarui detaliu. Totusi, dupa ce a fost acuzat de mai multi fani, Grigore Lese a decis sa se retraga din videoclip, fiind facut las de catre Teo Trandafir, una dintre persoanele care sunt prezente in videoclip.

Astfel, videoclipul a fost retras de pe Youtube pentru ca Grigore Lese sa fie scos din el, iar acesta va fi urcat iar probabil dupa Paste. 

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.