Stiri

timbrul de mediu a fost eliminat

Timbrul de mediu a fost eliminat

Stirea zilei - 26 octombrie 2016

Una dintre cele mai controversate taxe pe care romanii le-au platit in ultimii ani este timbrul de mediu. Acesta se platea pana acum de fiecare data cand o masina SH adusa de afara, de regula din Germania, era inmatriculata pentru prima oara in Romania. Taxa era stabilita in functie de cat de mult polua masina respectiva, unele masini avand o taxa care depasea chiar 1000 de euro.pro tv va difuza meciurile importante de la euro 2016

PRO TV va difuza meciurile importante de la EURO 2016

Stirea zilei     16 mai 2016

Scandalul provocat de interzicerea Romaniei la Eurovision din cauza datoriilor acumulate de TVR in ultimii ani, apareau semne de intrebare si in ceea ce priveste difuzarea meciurilor de la EURO 2016, competitie unde s-a calificat si nationala Romaniei. Totusi, nu ar mai trebui sa ne facem griji deoarece PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri de la Campionatul European, adica toate meciurile ale Romaniei plus alte meciuri.


proiect care propune saptamana cu 38 de ore de lucru si nu 40 iar angajatii sa isi poata flexibiliza programul

Proiect care propune saptamana cu 38 de ore de lucru si nu 40, iar angajatii sa isi poata flexibiliza programul

Stirea zilei     13 mai 2016

Majoritatea angajatilor cu norma intreaga lucreaza cate 40 de ore pe saptamana, insa liberalii Alexandru Peres si Dan Coriolan Simedru au depus un proiect conform carora acestia vor lucra numai 38 de ore, fara a primi un salariu mai mic. Astfel, in timpul saptamanii ar trebui sa se lucreze cate 8 ore pe zi si doar 6 ore vinerea. 


curtea constitutionala a decis ca alegerile sa aiba loc intr un singur tur

Curtea Constitutionala a decis ca alegerile sa aiba loc intr-un singur tur

Stirea zilei     04 mai 2016

Judecatorii CCR au decis astazi in unanimitate ca alegerile sa aiba loc intr-un singur tur, asta dupa ce jurnalistul Liviu Avram ar fi depus o sesizare prin care cerea organizarea alegerilor in doua tururi.


irina begu a ajuns in optimile turneului de la madrid

Irina Begu a ajuns in optimile turneului de la Madrid

Stirea zilei     03 mai 2016

Se pare ca nu numai Simona Halep aduce onoare Romaniei atunci cand joaca tenis, ci si Irina Begu care s-a calificat intr-un mod uimitor aseara in optimile turneului de la Madrid. Aceasta a reusit sa se impuna in fata numarului 4 WTA, Garbine Muguruza, castigand cu scorul de 5-7, 7-6 (4) si 6-3, in turul doi al turneului WTA care are premii de 4.771.360 de euro.


ovidiu anton a refuzat invitaia de a participa la eurovision pentru republica moldova4

Ovidiu Anton a refuzat invitația de a participa la Eurovision pentru Republica Moldova

Stirea zilei     28 aprilie 2016

După ce România a fost exclusă în acest an pentru Eurovision din cauza datoriilor acumulate de cei de la TVR, Ovidiu Anton - reprezentantul care ar fi trebuit să participe în acest an pentru România - s-a arătat foarte afectat de decizia luată de conducerea Eurovision. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.