Smiley si Delia, cele mai multe premii la Gala MMA de anul acesta

       534   

Smiley si Delia, cele mai multe premii la Gala MMA de anul acesta

Gala Media Music Awards s-a desfasurat, seara trecuta pe o scena de 60 de metri din Sibiu. Conform datelor organizatorilor, peste 40.000 de spectatori au umplut pana la refuz Piata Mare din centrul istoric al Sibiului.

 

 

Show-ul a durat aproximativ 5 ore si a fost prezentat de actorul Pavel Bartos, cunoscut si pentru show-urile "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent".

Pe scena au urcat urmatorii artisti: Otilia, Feli, Jo si Randi, Uddi si Nadir, Nicole Cherry, Maxim, Ami, Raluka, DJ Sava, Lariss, Lora, Bere Gratis, Nicoleta Nuca, Fly Project, Puya, Vescan, Alina Eremia, Mircea Eremia, Doddy, Mellina, Sore, What's Up, Andreea Bălan, Lidia Buble & Akcent, Corina, Elena Gheorghe, Alex Velea, Naguale, Shift, Voltaj, Hologaf, Smiley, Delia&Kaira.

Cei din urma au castigat cele mai multe premii, astfel ca Delia&Kaira nu au luat nici mai mult nici mai putin de 5 premii cu hitul lor, "Pe aripi de vant", de asemea Smiley si-a revendicat tot 5 premii cu piesa lui "Oarecare", piesa care initial a fost doar o tema pentru o reclama.

Gala Media Music Awards, se afla a a patra editie, care este organizata la Sibiu, iar potrivit declaratiilor organizatorilor, de anul viitor va trece la un nivel international.

Trofeele Media Music Awards, se acorda in mod necontestat si transparent in baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 - 30 august 2015. Aceste statistici sunt efectuate de Media Forest, companie care monitorizeaza in timp real toate aparitiile radio si TV.
Simona Halep a castigat primul meci din 2016

Simona Halep a castigat primul meci din 2016

Stirea zilei - 04 septembrie 2015


Programul Prima Casa primeste bani in plus

Programul Prima Casa primeste bani in plus

Stirea zilei - 04 septembrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.