Simona Halep in turul doi la US Open

       601   

Simona Halep in turul doi la US Open

Astazi, Simona Halep, care este cap de serie numarul 2 si ocupa locul 2 WTA va intalni in turul doi la US Open pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 in ierarhia mondiala. 

 

 

Simona Halep s-a calificat in turul Doi la US Open, dupa abandonul Marinei Erakovic. In momentul in care neo-zeelandeza a decis sa abandoneze, Simona halep era in avantaj, scor 6-3, 3-0.

Astazi, Simona Halep, care este cap de serie numarul 2 si ocupa locul 2 WTA va intalni in turul doi la US Open pe ucraineanca Katerina Bondarenko, pozitia 104 in ierarhia mondiala. Meciul se va disputa pe arena Arthur Ashe, nu inainte de ora 20.00, potrivit programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Intalnirea dintre Victoria Azarenka, locul 20 WTA si Yanina Wicmayer, locul 92 in ierarhia mondiala se va disputa inaintea partidei dintre Halep si Bondarenko si va avea loc, de la ora 18.00.

In proba de dublu mixt, in primul tur Simona Halep/Horia Tecau va juca in ultimul meci de pe terenul 6 contra cuplului spaniol Arantxa Parra Santoja/David Marrero, iar Alexandra Dulgheru/Florin Mergea va disputa prima intalnire de pe terenul 14, contra cuplului australian Daria Gavrilova/John Peers.

La proba de dublu feminin, perechea Andreea Mitu/ Teliana Pereira va disputa de la ora 18.00 partida in primul meci de pe terenul 9, contra perechii Timea Babos/Kristina Mladenovic.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.