Simona Halep e in cadere - a ajuns pe locul 4 WTA

       501   

Simona Halep e in cadere - a ajuns pe locul 4 WTA

Dupa ce o lunga perioada de timp s-a mandrit cu fruntasa pozitie 2 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis, Simona Halep nu are chiar cel mai bun inceput de an, asta dupa ce a cazut initial pe locul 3, ajungand acum pe pozitia a 4-a, iar azi a mai pierdut inca un meci.

 

 

Simona Halep nu a reusit sa-si pastreze trofeul de la Dubai pe care il castigase anul trecut, astfel incat a fost eliminata inca din saisprezecimi de catre jucatoarea din Serbia Ana Ivanovic, cea care ocupa locul 17 WTA.

In acest an Simona nu are un parcurs cu care sa se mandreasca, deoarece are castigate doar 3 meciuri, fiind invinsa de nu mai putin de 4 ori. Mai mult decat atat, aceasta a fost eliminata chiar din primul tur in turneul de Mare Slem din Austria, turneu unde era considerata favorita numarul 2. 

In ceea ce priveste situatia celorlalte jucatoare romance de tenis, Irina Begu a coborat si ea pana pe locul 36, cu o pozitie mai jos aflandu-se Simona Niculescu. Alexandra Dulgheru este ocupanta locului 57 iar Andreea Mitu a ajuns acum pe locul 107, pierzand deci 5 pozitii. Totusi, avem si o crestere ce merita mentionata, a Soranei Cirstea care a urcat 46 de locuri pana pe 153, asta dupa ce in turneul de la Rio de Janeiro a reusit sa ajunga pana in semifinale. 

Simona Halep a pierdut locul 2 WTA

Simona Halep a pierdut locul 2 WTA

Stirea zilei - 23 februarie 2016


Simona Halep joaca in optimile de la Wuhan

Simona Halep joaca in optimile de la Wuhan

Stirea zilei - 23 februarie 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.