Simona Halep are meci greu in sferturile de la Indian Wells

       548   

Simona Halep are meci greu in sferturile de la Indian Wells

Dupa ce Simona Halep a avut un parcurs bun la Indian Wells, fiind si detinatoarea trofeului, aceasta va avea probabil primul meci mai greu de la acest turneu, in sferturile de finala chiar impotriva jucatoarei numarul 1 WTA, anume Serena Williams. 

 

 

Meciul se va juca joi dimineata de la ora 4:00, ora Romaniei, iar ambele jucatoare vin dupa un parcurs bun, Simona aflata acum pe locul 5 WTA obtinand o victorie clara cu 6-3 si 1-0 dupa care Barbora Strycova a abandonat, in timp ce Serena Williams a invins cu 6-2, 6-2 in fata Katarinei Bondarenko.

Simona s-a aratat insa incantata de faptul ca va juca impotriva Serenei, spunand ca este cea mai buna jucatoare din lume insa atitudinea ei este una pozitiva, aspect care poate o va ajuta sa invinga.

Totusi, statisticile nu par sa tina cu Simona Halep, deoarece din 7 intalniri, Simona a reusit sa castige doar o partida, in 2014, atunci cand a obtinut o victorie clara cu 6-0 si 6-2. 

O victorie impotriva Serenei si poate castigarea turneului ar ajuta-o mult pe Simona sa urce inapoi pe podium in topul celor mai bune jucatoare de tenis. 

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.