Simona Halep a pierdut locul 2 WTA

       603   

Simona Halep a pierdut locul 2 WTA

Dupa o lunga perioada in care Simona Halep s-a obisnuit deja cu locul 2 WTA, aceasta a coborat de curand pe pozitia a 3-a cu un numar de 5.545 de puncte, conform site-ului wtatennis.com. In acelasi timp, atat Alexandra Dulgheru cat si Sorana Cirstea au inregistrat o crestere in clasament, fiind acum in Top 300 WTA.

 

 

Schimbarile au avut loc datorita ultimului turneu Australian Open, turneu dupa care doar Serena Williams, locul 1, si Agnieszka Radanska, locul 4, si-au pastrat pozitia. Cea care a depasit-o pe Simona este Angelique Kerber, castigatoarea titlului la Australian Open, dupa ce a urcat patru pozitii, inregistrand astfel cea mai mare ascensiune. 

In topul celor mai bune jucatoare de tenis se afla si Carla Suarez Navaro, urcand de pe 11 pe 8, precum si Flavia Penneta si Lucie Safarova, jucatoare din top 10 care insa nu au participat la celebrul turneu Australian Open.

Jucatoarea romanca Irina Begu a coborat la randul sau trei pozitii in topul jucatoarelor de tenis, aflandu-se acum pe locul 34 cu un numar de 1400 de puncte, fiind eliminata inca din primul tur al turneului. De asemenea, Andreea Mitu nu mai face parte din topul 100 WTA dupa ce a coborat mult de pe locul 96 pana pe locul 104 WTA.

Speram totusi ca la urmatoarele turnee ne vom prezenta mai bine.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.