Simona Halep a fost eliminata din primul tur la Australian Open

       568   

Simona Halep a fost eliminata din primul tur la Australian Open

Infrangere neasteptata astazi pentru Simona Halep care, desi s-a pregatit intens pentru Australian Open renuntand chiar la primul turneu al anului doar pentru a fi in forma, a fost invinsa inca din primul tur al unuia dintre cele mai asteptate turnee ale acestui an.

 

 

Simona a jucat impotriva unei jucatoare din China situata pe pozitia 133 WTA in doar doua seturi. Shuai Zhang a invins-o usor pe Simona Halep in doua seturi cu scorul de 6-4 si 6-3. Meciul a durat o ora si 18 minute iar chinezoaica este pentru prima oara in turul al doilea unui Grand Slam, pana acum fiind mereu eliminata.

Cei care au urmarit meciul, au fost de parere ca Shuai Zhang este pe locul al 2-lea WTA, si nu Simona deoarece romanca a avut un meci foarte rau, cu totul neasteptat. Totusi, si Nadal a fost eliminat inca din primul tur, deci putem spune ca se intampla si la case mai mari precum si sa o sustinem in continuare pe Simona.

Si totusi, Simona Halep nu pleaca cu mana goala de la turneul incheiat atat de rapid. Aceasta a castigat 10 puncte WTA precum si aproximativ 22.000 de euro cu care romanca se intoarce acasa. De apreciat este si sustinerea lui Ilie Nastase care a venit imediat in apararea ei si, credem noi, la fel ar trebui sa faca fiecare roman.

Foto

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.