Simona Halep a castigat primul meci din 2016

       772   

Simona Halep a castigat primul meci din 2016

Simona Halep a inceput in forta anul 2016 si trebuie sa speram ca asa va juca tot anul. Astazi a inregistrat prima victorie pentru anul 2016 in fata Carolinei Garcia, jucatoare din Franta, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, calificandu-se astfel in sferturile de finala ale turneului WTA de la Sydney, turneu cu premii de pana la 687.900 de dolari.

 

 

Simona Halep este numarul doi mondial si este considerata favorita turneului din Sydney, turneu la care a inceput direct din optimi, castigand primul meci dupa o ora si 53 de minute, meci despre care putem spune ca a fost destul de echilibrat, finalul insa apartinand in totalitate romancei.

Trebuie sa amintim si faptul ca Simona a renuntat saptamana trecuta la turneul din Birsbane din cauza unei accidentari preferand astfel sa evite o accidentare mai grava care ar fi scos-o din mai multe competitii.

Simona are deja asigurat un cec de 19.660 de dolari precum si 100 de puncte in clasamentul WTA. Urmatorul meci il are impotriva Karolinei Pliskova din Cehia, capul de serie numarul cinci care s-a impus decisiv in fata rusoaicei Anastasia Pavliucenkova cu 6-3, 6-0. Simona a mai jucat de doua ori impotriva acesteia si de fiecare data a iesit invingatoare.

Meciul are loc maine la 7 dimineata. 

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.