Scandalul care implica Volkswagen - subiect de film

       548   

Scandalul care implica Volkswagen - subiect de film

Probabil ca nu exista om care sa nu fi auzit de scandalul care are ca actor principal una dintre cele mai mare companii producatoare de masini din Germania si nu numai: Volkswagen. Iar daca nu ati auzit deja, vom incerca sa va rezumam pe scurt unul dintre cele mai mari scandaluri din industria auto.

 

 

Mai multe masini de la Volkswagen erau dotate cu un soft care, atunci cand masinile erau testate, reducea foarte mult cantitatea de noxe emise, astfel incat sa poata fi introduse intr-o clasa de masini a caror taxa pentru poluare sa fie cat mai mica. Cantitatea de noxe crestea insa foarte mult atunci cand masina era condusa in trafic. Softul a fost insa descoperit si astfel toate atacurile s-au indreptat catre Volkswagen. Printre consecintele acestui scandal se afla demisia CEO-ului Martin Winterkorn precum si declinul actiunilor acestei companii. 

Tot acest scandal a fost mediatizat atat de mult incat a reusit sa devina foarte usor un subiect pentru un film care va aparea probabil anul viitor. Acesta va fi produs de catre studioul Paramount iar unul dintre personajele ce trebuie mentionate numaidecat este actorul Leonardo DiCaprio, prezenta care ne face sa credem ca va fi un film foarte discutat si poate chiar unul de mare succes.

Nu stim insa daca celebrul actor va juca si in film, insa stim ca acesta a achizitionat drepturile de ecranizare a acestui scandal. 

Ne gandim insa ca va fi un film care va critica foarte mult compania germana deoarece Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul este un sustinator al tuturor initiativelor ecologiste si, dat fiind faptul ca emisiile masinilor Volkswagen erau cu 40 de ori mai mari decat in momentul testarii, ne asteptam ca acesta sa fie doar un alt atac catre celebra companie producatoare de masini.

Nu avem insa altceva de facut decat sa asteptam primele detalii sau, de ce nu, chiar trailerul filmului care speram ca va aparea cat mai curand.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.