Romania se califica in sfarsit la Euro

       889   

Romania se califica in sfarsit la Euro

Dupa o pauza foarte indelungata de 8 ani, nationala Romaniei s-a calificat la Euro 2016 aseara, in urma unui meci cu Insulele Feroe, meci in care aveam nevoie de o victorie pentru a avea calificarea asigurata. Si, dupa cum era de asteptat sa se intample, Romania s-a impus in fata jucatorilor din Feroe.

 

 

Nationala Romaniei a inceput tare si a marcat inca din minutul 4, cu ajutorul lui Budescu. Tot jucatorul Astrei a marcat si golul cu numarul 2 la finalul primei reprize. De asemenea acesta este si unul dintre cele mai frumoase goluri reusite in aceasta ultima etapa a grupelor. Prin aceste doua goluri Budescu si-a asigurat fara probleme prezenta la Euro 2016, statutul sau de titular fiind discutat destul de mult in presa in ultima perioada.

Ultimul gol a fost marcat de catre Maxim, in minutul 83, gol care ne-a facut sa uitam de orice grija si sa ne bucuram de calificare cu 7 minute inainte de final.

Astfel Romania s-a situat pe locul 2 in grupa, la un punct distanta de ocupanta locului I: Irlanda de Nord. In ciuda faptului ca nu s-a clasat pe prima pozitie, obiectiv care era relativ usor de implinit, Romania a avut un parcurs destul de bun. Asta deoarece a reusit sa iasa din grupa fara vreo infrangere si fara gol primit in deplasare. Nu trebuie totusi sa uitam nici faptul ca nu am marcat foarte mult.

Euro 2016 are loc in Franta anul viitor si speram sa cadem intr-o grupa la fel de accesibila precum a fost aceasta pentru calificare.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.