Romania s-a calificat in finala C.E. de tenis de masa

       608   

Romania s-a calificat in finala C.E. de tenis de masa

In timp ce majoritatea dintre noi urmaresc meciurile de fotbal ale echipelor romanesti care nu au mai prins de foarte mult timp o finala a unui campionat european, la alte sporturi reusim foarte des sa ne impunem in fata unor nume de echipe mari din Europa, in semi-finale dar si finale pe care uneori reusim chiar sa le castigam.

 

 

Un bun exemplu in acest sens este tenisul, sport la care o avem pe Simona Halep pe pozitia a 2-a in clasamentul mondial dar si pe Irina Begu, care a castigat recent un turneu.

Nu stam insa deloc rau nici la tenisul de masa, echipa feminina a Romaniei reusind sa se califice in finala Campionatului European care tocmai are loc in Rusia. Fetele au reusit calificarea dupa ce s-au impus in sferturile finala impotriva Poloniei, reusind chiar sa treaca si peste echipa Ucrainei, eliminata acum de catre echipa Romaniei.

Finala Campionatului European va fi jucata marti iar momentan inca nu ne stim cu exactitate adversara, asteptand sa aiba loc meciul dintre Rusia si Germania din semi-finale. Castigatoarea dintre cele doua nume mari ne va fi adversara marti.

Asadar, marti ar trebui sa ne organizam in asa fel incat sa sustinem cum stim noi mai bine echipa Romaniei pentru a se impune si in finala Campionatului European la fel de bine precum a facut-o si in meciurile de pana acum.

sursa foto: voceatransilvaniei.ro 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.