Romania remizeaza in amicalul de lux cu Italia

       641   

Romania remizeaza in amicalul de lux cu Italia

Calificata dupa foarte multa vreme la un Campionat European, nationala Romaniei se pregateste de acest turneu numai cu echipe puternice astfel incat sa intre in spiritul unui turneu de asemenea nivel.

 

 

Iar primul test pe care l-au avut de dat elevii lui Iordanescu a fost impotriva nationalei Italiei, echipa care a ajuns de cele mai multe ori in ultimele stagii ale Campionatelor Europene si Mondiale.

Romania a inceput bine meciul, curajos chiar, iar la prima greseala a Italiei din minutul 8, Bogdan Stancu nu a ezitat si a marcat pentru 1-0 iar Romania conducea Italia dupa o perioada indelungata. Scorul a ramas acelasi pana la sfarsitul reprizei care a fost unul foarte aprig, cu un penalty refuzat pentru Italia, cu foarte multe ocazii pentru gazde dar si cu cateva suturi bune ale nationalei noastre.

Repriza a doua a avut insa loc intr-un alt stil. Arbitrul nu le-a mai refuzat al doilea penalty a Italiei, chiar daca acesta a fost destul de discutat, iar Marchisio a marcat de la 11 metri fara ca Tatarusanu sa aiba vreo sansa de a prinde mingea intrata in poarta lovind mai intai bara de sus.

Golul egalizator le-a oferit si mai mult curaj italienilor iar in minutul 66 Gabbiadini marca cu capul dintr-o pozitie despre care jucatorii nationalei noastre au spus ca a fost offside. Totusi, se pare ca Italia nu a reusit sa obtina victoria dupa ce Florin Andone, jucator care s-a facut deseori remarcat in strainatate, a marcat golul pentru 2-2 in minutul 88, scorul ramanand acelasi pana la fluierul final. De asemenea acesta a fost si primul gol pentru jucatorul in varsta de doar 22 de ani care activeaza momentan la Córdoba CF.

Urmatoarea provocare a nationalei Romaniei va fi in meciul cu Spania care va avea loc insa anul viitor, in luna Martie, un meci care cu siguranta va fi unul foarte spectaculos.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.