Romania remizeaza iar si cu Finlanda

       717   

Romania remizeaza iar si cu Finlanda

In ciuda faptului ca suporterii nationalei au reusit sa se organizeze intr-un mod uimitor si sa ocupe aproape toate locurile de pe National Arena in doar doua zile, selectionata Romaniei nu a reusit sa se impuna nici in acest joc, ba chiar a fost cat pe ce sa se faca de rusine cu o infrangere.

 

 

Finlanda a preluat conducerea in minutul 67, moment din care am fost condusi cu 1-0 aproape pana la finalul jocului, fiind astfel intr-o situatie in care calificarea nu mai depindea de noi. Am reusit insa sa evitam rusinea prin golul din prelungiri al lui Hoban care a adus Romaniei un punct foarte important in lupta pentru locul 2 pe care o avem cu Ungaria.

Chiar daca ne chinuim intr-o grupa foarte accesibila, sansele de calificare sunt inca multe la numar. Astfel daca vom invinge in meciul cu Insulele Feroe, ceea ce ar fi firesc sa se intample, atunci calificarea noastra este asigurata chiar daca Ungaria invinge la randul ei in Grecia.

Un egal ne-ar putea ajuta si el sa ne calificam. Totusi ar trebui ca Ungaria sa nu castige cu Grecia iar Ucraina, Irlanda, Croatia si Albania sa nu invinga in ultima runda. In acest caz, calificarea este desigur putin mai grea, dar nu imposibila. In aceasta situatie, chiar si o infrangere ne-ar putea duce si ea in Franta, numai insa daca se respecta conditiile enumerate la inceputul paragrafului.

Ar fi insa perfect daca am reusi sa ne impunem impotriva Insulelor Feroe pentru a fi siguri ca suntem calificati si pentru a nu mai sta la mana altora. Totusi, dupa cum am vazut si aseara, chiar si o echipa accesibila precum a fost Finlanda ne poate incurca destul de mult, motiv pentru care vom avea foarte multe emotii si impotriva nationalei celor din Feroe.

Asadar, trebuie sa le tinem pumnii baietilor pentru a se califica!

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.