Romania are doua echipe in sferturile ligii campionilor la handbal

       528   

Romania are doua echipe in sferturile ligii campionilor la handbal

Un alt sport la care ne pricepem de minune si la care ne-am facut remarcati in ultimii ani este handbalul. Iar un bun argument pentru a sustine afirmatia ca Romania se pricepe la handbal este insusi faptul ca avem doua echipe in sferturile Ligii Campionilor, realizare cu care nu se poate lauda chiar orice tara.

 

 

Prima echipa care s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor a fost HCM Baia Mare, iar CSM Bucuresti nu s-a lasat nici ea mai prejos, reusind astfel sa se impuna in deplasare impotriva echipei din Danemarca, Midtjylland, cu scorul de 28-23. 

In etapa viitoare, HCM Baia Mare va intalni una din echipele Gyor ETO, echipa din Ungaria, sau Vardar Skopje, din Macedonia, in timp ce CSM Bucuresti are sanse mari sa intaneasca echipa din Rusia, Rostov.

Astfel, cu doua echipe in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, avem tot dreptul sa speram ca cel putin una din ele va ajunge in semifinale si, de ce nu, chiar sa avem o finala a Ligii Campionilor romaneasca, cu HCM Baia Mare infruntand cealalta echipa romaneasca, anume CSM Bucuresti. 

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2018 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.