Romania a terminat la egalitate amicalul de lux cu Spania

       596   

Romania a terminat la egalitate amicalul de lux cu Spania

Chiar daca poate ca au fost multi suporteri dezamagiti de meciul dintre Romania si Spania, acest 0-0 poate fi considerat un scor foarte bun pentru Romania, daca stam sa privim putin parcursul Spaniei din ultimii ani.

 

 

Jucatorii Romaniei au parut foarte determinati sa obtina un scor care sa le ofere un moral cat mai ridicat, iar din acest motiv putem spune ca scorul de 0-0 este unul echitabil si chiar ne ofera sperante pentru un parcurs bun la Euro 2016, acolo unde Romania va infrunta echipe precum Franta, Elvetia si Albania.

Presa straina a fost insa foarte dezamagita de meciul facut de Spania, deoarece a fost prea putin fotbal iar ocaziile clare prea putine la numar. De asemenea, printre putinii jucatori laudati de presa straina a fost doar portarul Spaniei, Casillas.

Dintre jucatorii Romaniei care au facut putin spectacol poate fi mentionat Stanciu, care se afla intr-o perioada buna a carierei sale, insa selectionerul Iordanescu a insistat ca acesta trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant.

Foto

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.