PSD il propune pe Liviu Voinea ca premier

       651   

PSD il propune pe Liviu Voinea ca premier

Odata cu decizia lui Victor Ponta de a-si da demisia din functia de premier, majoritatea partidelor incearca sa faca tot felul de propuneri astfel incat locul de premier sa fie ocupat de catre un om din partidele lor, ceea ce nu este chiar conform dorintelor celor care ies in strada pentru o schimbare.

 

 

Astazi presedintele Klaus Iohannis a realizat consultari cu partidele politice iar printre acestea s-au aflat si cei de la PSD. Propunerea fostului partid al lui Victor Ponta a fost Liviu Voinea, om pe care cei de la PSD l-ar fi dorit ca premier al Romaniei.

Totusi se pare ca planurile presedintelui Klaus Iohannis sunt asemanatoare cu ale celor din strada deoarece, dupa ce au fost realizate consultari atat in Parlament cat si in strada, presedintele isi doreste la randul sau un guvern tehnocrat fara sustinere politica.

De asemenea nici partidele celelalte nu au fost de acord cu propunerea PSD-ului, Blaga declarand faptul ca Liviu Voinea ar fi fost dat afara din Guvern chiar de catre propriul partid, motiv pentru care numirea acestuia ca premier nu ar fi tocmai cea mai potrivita alegere pentru Romania in acest moment.

Nu ne mai ramane decat sa asteptam rezultatul consultarilor precum si declaratia lui Klaus Iohannis in acest sens.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.