Protestul transportatorilor din Piata Victoriei blocheaza Bucurestiul

       697   

Protestul transportatorilor din Piata Victoriei blocheaza Bucurestiul

Astazi, incepand cu ora 5:00, pe soseaua Kiseleff de la Piata Victoriei pana la Piata Presei circulatia rutiera a fost intrerupta cu ocazia organizarii unui protest al transportatorilor la care ar trebui sa participe aproximativ 7.000 de autovehicule, conform datelor oferite de catre Primaria Capitalei.

 

 

Totusi, in functie de numarul participante este posibil sa apara si alte restrictii, motiv pentru care soferii ar trebui sa evite aceasta zona pana la ora 17.00 aproximativ, moment in care in mod teoretic restrictiile ar trebui sa dispara. Au aparut insa tot mai multe strazi blocate si inca urmeaza sa soseasca un numar de aproximativ 900 de autocare ce vor fi stationate insa pe centura, motiv pentru care credem ca si acea zona va deveni foarte aglomerata.

Motivul protestelor este cresterea politei RCA care este foarte costisitoare deja, insa de anul viitor ar putea ajunge chiar la pretul de 1000 de euro, fapt care nu a mai putut fi suportat de catre numarul mare de transportatori, venind astfel sa protesteze in capitala.

De asemenea astazi va fi mai greu sa gasesti si un taxi liber, deoarece o multime de masini se afla la protestul din Piata Victoriei, astfel incat putem spune ca nu este o zi intocmai prea usoara astazi pentru Bucuresteni, indiferent ca sunt soferi sau nu.

protestul transportatorilor
protestul transportatorilor
protestul transportatorilor
protestul transportatorilor

Tags:Iarna a venit iar pe neasteptate

Iarna a venit iar pe neasteptate

Stirea zilei - 17 decembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.