Programul Rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

       575   

Programul Rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

Daca acum nu exista chiar atat de multe masini electrice in Romania, insa in alte tari numarul acestora creste tot mai mult, este cert faptul ca peste cativa ani tot mai multe masini nu vor mai fi alimentate cu benzina, motorina sau GPL, ci vor deveni electrice. Iar unul dintre lucrurile care ne face sa spunem asta este faptul ca Programul Rabla va avea o sectiune speciala pentru masinile electrice.

 

 

Programul Rabla reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care isi doresc o masina noua insa nu prea isi permit sa o cumpere la pret integral si se pare ca tot prin programul Rabla vom putea cumpara in curand si masini electrice.

Cristina Pasca Palmer, in functie de Ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, a anuntat un program numit Rabla Plus a carui scop este tocmai stimularea achizitiilor de masini electrice. 

De asemenea, daca stam sa privim si faptul ca cei care vor sa isi cumpere masini prietenoase cu mediul primesc asa zise eco-bonusuri de pana la 6500 de lei, putem spune faptul ca in curand vom putea cumpara masini electrice la preturi destul de decente.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.