Programul Prima Casa primeste bani in plus

       612   

Programul Prima Casa primeste bani in plus

Programul Prima Casa este cu siguranta unul pe care foarte multi tineri se bazeaza deoarece orice veste si orice schimbare in ceea ce priveste conditiile proiectului trebuie distribuite mai departe astfel incat toata lumea sa fie la curent. De aceea anuntam acum ca programul Prima Casa a primit bani in plus.

 

 

Mai exact, pe langa suma initiala au mai fost adaugat inca 200 de milioane de lei, bani proveniti din fondurile care nu au fost folosite in 2015. In ceea ce priveste partea oferita celor care apeleaza la acest program, bancile vor putea oferi imprumuturi de pana la 3.400 milioane de lei. Mai mult decat atat, specialistii au aproximat faptul ca acesti bani vor putea ajuta la oferirea unui numar de 20.000 de credite pentru achizitionarea unei locuinte.

Totodata, momentan bancile care vor oferi bani prin programul Prima Casa sunt aceleasi de anul trecut si nicio banca nu a renuntat inca la acet program. Iar daca tot am deschis subiectul banci, trebuie sa spunem si faptul ca in acest program sunt inscrise un numar de 18 banci care, pana acum, au oferit credite unui numar de peste 150.000 de romani care si-au cumparat o casa cu ajutorul programului Prima Casa, iar numarul pare a fi in crestere de la un an la altul.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.