PRO TV va difuza meciurile importante de la EURO 2016

       710   

PRO TV va difuza meciurile importante de la EURO 2016

Scandalul provocat de interzicerea Romaniei la Eurovision din cauza datoriilor acumulate de TVR in ultimii ani, apareau semne de intrebare si in ceea ce priveste difuzarea meciurilor de la EURO 2016, competitie unde s-a calificat si nationala Romaniei. Totusi, nu ar mai trebui sa ne facem griji deoarece PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri de la Campionatul European, adica toate meciurile ale Romaniei plus alte meciuri.

 

 

Astfel, este pentru prima oara cand o televiziune comerciala difuzeaza UEFA Euro.

Editia 2016 a Campionatului European de Fotbal se va vedea integral la Dolce Sport, insa si Pro TV va difuza 23 din cele 51 de meciuri, intre care sunt incluse desigur toate meciurile Romaniei. 

Asadar, chiar daca au esuat in incercarea de a difuza Eurovisionul (in cazul in care ar fi reusit, Romania ar fi putut participa prin intermediul lui Ovidiu Anton, castigatorul de anul acesta al preselectiilor) se pare ca PRO TV bifeaza o victorie la capitolul fotbal, reusind astfel sa castige drepturile pentru a difuza meciurile Romaniei plus alte meciuri importante de la Euro 2016.

Astfel, debutul Romania - Franta se va vedea si la PRO TV, moment in care cu siguranta audientele vor creste considerabil. 

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.