PRO TV renunta la Omul care aduce cartea

       628   

PRO TV renunta la Omul care aduce cartea

Retelele socializare au fost pline de revolta zilele acestea dupa ce din lista de emisiuni PRO TV a fost scoasa o emisiune care era pe dragul iubitorilor de cultura, si anume Omul care aduce cartea. Emisiunea era difuzata in fiecare dimineata, dupa Stirile PRO TV si nu era de durata prea mare, motiv care au starnit si mai multa revolta in randul iubitorilor de carte.

 

 

Gestul este cu atat mai greu de inteles cu cat cifrele audientei acestei emisiuni nu erau deloc mici, ci chiar destul de mari pentru un program cultural. Mai exact, media spectatorilor pe minut era de 400.000, deci un numar destul de mare de telespectatori care urmareau cu drag cuvintele lui Dan C. Mihailescu despre diferite carti.

De asemenea, emisiunea lui Dan C. Mihailescu aducea cartea in fiecare dimineata la Pro TV in ultimii 15 ani, insa dupa 31 decembrie acesta nu va mai aparea pe micile ecrane, pana atunci fiind difuzate emisiunile deja inregistrate de catre cel mai vizualizat post de televiziune din Romania.

Totodata, autorul emisiunii a comentat pe blogul sau faptul ca decizia a fost luata deoarece nu aducea beneficii financiare postului de televiziune PRO TV, intelegand deci incheierea unei colaborari incheiate dupa o perioada indelungata de timp.

 

Tags:Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

Stirea zilei - 09 decembrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.