Primul ministru Victor Ponta a demisionat

       684   

Primul ministru Victor Ponta a demisionat

Victor Ponta a demisionat din functia de prim ministru al Romaniei in dimineata zilei de miercuri in urma accidentului din clubul Colectiv soldat pana in acest moment cu 32 de morti si peste 100 de raniti grav in spitale.

 

 

Dupa o seara agitata in care peste 20.000 de romani au ales sa iasa in strada si sa isi strige nemultumirea, Premierul Romaniei Victor Ponta a ales sa isi depuna mandatul in aceasta dimineata. Protestul romanilor a fost unul spontan, organizat pe reteaua de socializare Facebook si a avut un traseu stabilit la fata locului. Acestia au strabatut intreg centrul orasului din Piata Universitatii prin Piata Victoriei, Piata Revolutiei, Sediul MAI, Dealul Mitropoliei pentru ca apoi sa mearga in pelerinaj la clubul Colectiv.

Printre lozincile protestatarilor s-a auzit si JOS PONTA! Acest lucru s-a intamplat! 

Declaratia lui Victor Ponta

Am obligația să constat supărarea legitimă care există în cadrul societății. Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau și nici nu cred că este corect să las această responsabilitate nici pe seama celor care au fost în teren, nici pe seama primarilor, secretarilor de stat, miniștrilor. Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte din societate îl așteaptă și începînd de astăzi îmi depun mandatul de prim-ministru. Fac acest lucru pentru că în anii de politician am rezistat la orice bătălie cu adversarii politici însă nu mă bat cu oamenii.

A demisionat si primarul Piedone!

Sursa: Digi24

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.