Posibile nume care ar putea participa la consultarile cu Iohannis

       675   

Posibile nume care ar putea participa la consultarile cu Iohannis

Iohannis a anuntat in premiera ca se va consulta cu strada pentru a face schimbarile dorite de catre numarul mare de persoane iesite in strada, iar de atunci au tot aparut tot felul de lideri care ar trebui sa reprezinte strada.

 

 

Momentan insa nu exista o lista foarte clara insa tot mai multe nume au aparut pe internet la propunerea celor care isi doresc o schimbare. De asemenea exista si voci care striga ca negocierile si discutiile sa aiba loc chiar in strada, cu toti protestatarii nu doar cu cativa lideri.

Cele mai populare nume de pe internet care ar trebui sa reprezinte strada sunt Tudor Chirila, Adrian Despot si Moise Guran, insa legat de primii doi au aparut deja zvonuri conform carora acestia au refuzat sa fie reprezentantii strazii.

Printre alte nume propuse de catre Strada se afla realizatorul de televiziune Andi Moisescu, cantaretul de muzica rock Alin „Coiotu” Dinica, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, Dan Puric, Cheloo, Mircea Cartarescu, parintele Constantin Necula, vloggerul Zmenta, jurnalistul Lucian Mindruta dar si realizatori TV precum Mircea Badea, Radu Banciu sau Dragos Patraru. De pe lista nu lipsesc nici numele a oamenilor de afaceri precum Ion Tiriac sau a jurnalistului Vlad Petreanu.

De asemenea se pare ca au existat peste 5000 de mesaje cu propuneri de personae care sa reprezinte strada la Cotroceni, insa nu mai avem la dispozitie decat cateva ore pentru a vedea cine vor fi acesti reprezentati care vor cere presedintelui Klaus Iohannis schimbarea.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.