Politistul accidentat grav de turcul milionar, a murit in aceasta dimineata

       605   

Politistul accidentat grav de turcul milionar, a murit in aceasta dimineata

Agentul-sef Gheorghe Ionescu, care a fost lovit pe data de 2 august de milionarul turc Abdullah Atas, a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 7.00 la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Acesta s-a chinuit aproape 3 saptamani sa supravietuiasca, dupa ce a fost lovit din plin de Abdullah Atas, care se afla la volanul masinii sale, la un pas de coma alcoolica.

 

 

Politistul avea 44 de ani si lucra in Politie de 23 de ani, acesta fiind avansat post-mortem la gradul de sub-inspector. Colegii de la Brigada Rutiera Bucuresti, au transmis urmatorul comunicat: "Cu profunda tristete anuntam plecarea timpurie dintre noi a colegului si prietenului nostru, subinspector de politie, plutonier major Gheorghe Ionescu, din cadrul Brigarii Rutiere Bucuresti. Un profesionist de exceptie, un om de o mare noblete sufleteasca, devotat profesiei de politist, daruit pe deplin familiei si telurilor pe care le-a avut in viata, ne-a parasit pentru totdeauna, lasand in inimile si sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristete si regrete eterne. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. DULAULE!"

In ceea ce-l priveste pe criminal, surse judiciare declara faptul ca, Abdullah Atas va fi acuzat de omor calificat, in urma decesului politistului, astfel risca o pedeapsa de pana la 25 de ani inschisoare sau chiar detentie pe viata.

In mod concret accidentul s-a produs in data de 2 august la 3 si jumatate dimineata aproape de intersectia strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, loc in care politistul se afla impreuna cu alti colegi pentru un control in trafic.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau a declarat ca: "Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil".

Soferul turc a fugit imediat de la locul accidentului, dar a fost prins de politisti la aproximativ 2 kilometri de la locul accidentului, dupa ce a lovit un scuar, iar din cauza vitezei a fost proiectat intr-un gard.

 Netflix a fost lansat in Romania

Netflix a fost lansat in Romania

Stirea zilei - 21 august 2015Programul Prima Casa primeste bani in plus

Programul Prima Casa primeste bani in plus

Stirea zilei - 21 august 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.