Peste 70 de cadavre in camionul cu imigranti. Soferul era roman?

       727   

Peste 70 de cadavre in camionul cu imigranti. Soferul era roman?

Au fost identificate pana acum 70 de cadavre in camionul, care a fost gasit abandonat ieri pe banda de urgenta a unei autostrazi din Austria. Autostrada era aproape de Ungaria si Slovacia si facea legatura intre frontiera ungaro-austriaca si orasul Viena.

 

 

Bilantul cadavrelor a fost foarte greu de stabilit, deoarece acestea se aflau intr-o stare avansata de descompunere, din acest motiv un prim bilant anunta aproximativ 50 de cadavre. Conform declaratiilor pe care le-au facut martorii, autocamionul era parcat in zona de cel putin 48 de ore. Autoritatile austriece ancheteaza acum, circumstantele in care s-a produs acest incident, anchetatorii fiind de parere ca imigrantii au murit asfixiati.

Soferul camionului este cautat activ de politia austriaca, fiind suspectat de trafic de persoane. Conform declaratiilor lui Janos Lazar, seful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, camionul ar fi fost achizitionat de un cetatean roman, de la o companie slovaca, fiind inmatriculat in localitatea Kecskemt, aflata in sudul Ungariei.

Ministerul Roman de Externe, dezminte toate aceste informatii cu privire la cetateanul roman, ba din contra, surse din Politia Romana sustin ca masina i-ar apartine unui cetatean bulgar.

Pentru solutionarea acestui caz, autoritatile austriece coopereaza cu politia ungara.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.