Patronul clubului Expirat a anuntat inchiderea localului

       670   

Patronul clubului Expirat a anuntat inchiderea localului

Dupa tragedia care a avut loc pe data de 30 Noiembrie 2015, Romania a intrat in doliu pentru trei zile dupa ce 30 de tineri si-au pierdut viata si un numar mult mai mare au fost raniti intr-un incediu care a avut loc la concertul unei trupe din clubul Colectiv, concert care avea loc cu ocazia lansarii unui album a trupei Goodbye to Gravity.

 

 

Acesta a fost cu siguranta cel mai grav eveniment de la revolutie si astfel au aparut foarte multe semne de intrebare in legatura cu localurile din Romania. Asta deoarece putine dintre ele sunt 100% in regula, sute de tineri riscandu-si deci viata in fiecare weekend pentru ca autotaritatile nu fac destule verificari, iar atunci cand le fac, acestea sunt superficiale.

La cum arata un numar mare de cluburi de la noi, acest lucru se putea oriunde iar ghinionul a facut ca tragedia sa aiba loc in clubul Colectiv. Cu siguranta vor urma foarte multe verificari, amenzi si inchideri de locale, insa pana atunci trebuie sa anuntam prima decizie luata in accest sens, mai exact faptul ca un patron si-a inchis deja localul.

Probabil speriat de gandul ca acest lucru putea sa se intample si in localul lui, patronul clubului Expirat a anuntat inchiderea activitatii localului deoarece, dupa spusele sale, nu mai doreste sa se joace cu viata unui numar mare de persoane. Inginer de profesie fiind, tanarul patron a recunoscut faptul ca nu a fost la fel de profesionist precum ar fi trebuit sa fie si ca, in ciuda faptului ca legea impune acest lucru, la randul lor tinerii care ieseau in acest club isi puneau viata in pericol.

Din acest motiv Andrei Sosa a anuntat pe contul sau de Facebook faptul ca nu mai doreste sa isi asume vieti, motiv pentru care localul pe care il detine Expirat isi va inceta activitatea.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.