Ovidiu Anton a refuzat invitația de a participa la Eurovision pentru Republica Moldova

       420   

Ovidiu Anton a refuzat invitația de a participa la Eurovision pentru Republica Moldova

După ce România a fost exclusă în acest an pentru Eurovision din cauza datoriilor acumulate de cei de la TVR, Ovidiu Anton - reprezentantul care ar fi trebuit să participe în acest an pentru România - s-a arătat foarte afectat de decizia luată de conducerea Eurovision.

 

 

Totusi, la cateva zile după, Republica Moldova l-a invitat pe Ovidiu Anton sa le reprezinte tara la Eurovision alături de Lidia Isac, un gest foarte placut pe care Ovidiu la numit „extraordinar, unic si nobil”. Totusi, acesta a refuzat colaborarea propusa de Moldova 1, televiziunea publica a Republicii Moldova.

Motivul refuzului invitatiei pare a fi faptul ca Ovidiu Anton nu si-ar fi dorit sa afecteze prestatia reprezentantei din Moldova precum si faptul ca si-ar fi dorit foarte mult ca la Stockholm sa se prezinte cu melodia „Moment of Silence”, cu care ar fi trebui sa se prezinte daca Romania ar fi participat la Eurovision.

De asemenea, televiziunea publica din Republica Moldova l-a invitat pe Ovidiu Anton sa participe pe data de 14 mai la Chisinau la un spectacol in aer liber dedicat conursului. 

Pe internet a aparut si o petitie care incearca totusi sa readuca Romania pe scenele concursului muzical la care participa majoritatea tarilor din Europa si nu numai.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.