Orange ofera internet prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

       539   

Orange ofera internet prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Orange ofera acum si servicii de internet prin firba optica, telefonie fixa precum si televiziune prin cablu, devenind astfel un important jucator de pe piata serviciilor de telefonie, internet si televiziune.

 

 

Momentan, intregul pachet de servicii este disponibil in Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, iar mai apoi acoperirea va fi extinsa si in zonele urbane din restul anului. Extinderea va fi facuta pana la sfarsitul acestui an.

Prin aceasta miscare, cei de la Orange si-au extins pachetul de servicii, oferindu-le clientilor solutii complete prin tehnologii de ultima ora, atat mobile cat si fixe. Orange Mobil pune deja la dispozitie clientilor servicii de voce si internet prin o retea extina de tip 4G. De asemenea, Orange Home ofera clientilor internet prin fibra optica ce va atinge viteze de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital dar si prin satelit, precum si servicii de voce fixa si, poate partea cea mai interesanta, solutii de monitorizare si control al locuintei de oriunde te-ai afla.

Liudmila Climoc, CEO Orange Romania, a declarat faptul ca pe piata mobila sunt de 12 ani printre preferatii utilizatorilor, iar acestia isi propun acum sa ofere aceeasi experienta si la capitolul servicii convergente.

De asemenea, clientii care sunt de mult timp alaturi de Orange vor dispune de mai multe beneficii in cazul in care aleg sa achizitioneze un pachet nou. De exemplu, clientii care opteaza pentru servicii mobile si fixe de la Orange vor avea o reducere de 20% pentru internetul fix si televiziunea prin cablu, minute nelimitate nationale si internet mai mult. Totodata, pentru fiecare an in retea, acestia vor primi un bonus de 5 euro pe care ii pot folosi apoi pentru achizitionarea de tablete, telefoane inteligente sau alte accesorii.

Experienta placuta se datoreaza de foarte multe ori suportului de calitate, ceea ce Orange isi propune sa ofere atunci cand un client apeleaza la Serviciul Clienti. 

Orange vine cu un portofoliu ce pune la dispozitie mai multe pachete personalizate: Orange Home Net este un pachet pentru acei utilizatori care doresc internet fix de performante ridicate, cu viteze de download de pana la 1 Gbps, o viteza mare de upload dar si stabilitate la capitolul conexiune. De asemenea, exista mai multe variante de unde clientii pot alege: internet de pana la 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, iar toate acestea dispun si de un router Wi-Fi inclus. Preturile sunt intre 7 si 11 euro.

In ceea ce priveste pachetul Orange Home TV, acesta pune la dispozitie mai multe canale TV nationale dar si internationale, canale HD, prin cablu si prin satelit. De asemenea, acestia pun al dispozitie clientilor si posibilitatea vizualizarii emisiunilor, filmelor si serialelor prin intermediul aplicatiei Orange TV Go, pe telefon, tableta sau laptop.

Acest serviciu pune la dispozitie clientilor peste 160 de posturi TV, prin tehnologie de ultima ori cu ajutorul fibrei optice. Serviciul Orange Home TV este disponibil pe cel mult 5 televizoare, intr-o casa, 4 cu televiziune digitala si unul cu televiziune analogica. Printre pachetele disponibile putem mentiona pachetele de baza Analog, Explore si Global, iar pachetele suplimentare sunt HBO sau Maxpack. Preturile standard sunt intre 6 si 9 euro.

Exista si un pachet cu 1,25 de euro pe luna, si anume Orange Home Fix care ofera 100 de minute nationale si 100 de minute in retea. 

Legat de pachetul Orange Smart Home putem spune ca a fost lansat la inceputul acestui an si ofera utilizatorilor posiblitatea de a avea grija de propria locuinta de la distanta. 

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.