Numarul persoanelor decedate dupa incendiul de la Colectiv a ajuns la 46

       558   

Numarul persoanelor decedate dupa incendiul de la Colectiv a ajuns la 46

Chiar daca a trecut mai bine de o saptamana de la tragicul eveniment din clubul Colectiv, o multime de suflete tinere continua sa se stinga de la o zi la alta, iar doliul parca nu mai vrea sa plece din Romania.

 

 

Daca in prima seara erau 27 de persoane declarate decedate, acum bilantul tragic a ajuns la 46. Ultima victima este o jurnalista pe nume Teodora Matei care era tratata in clinica din Israel de saptamana trecuta. Jurnalista se pare ca nu a mai putut invinge iar moartea, aceasta fiind cunoscuta pentru taria cu care trecea peste situatii asemanatoare precum si pentru dorinta sa de a fi alaturi de persoanele aflate intr-o situatie precara.

Teodora Maftei avea frumoasa varsta de 36 de ani si era editor la Pro TV. Aceasta a fost internata initial la Spitalul de Arsi intr-o situatie foarte grava, prezentand arsuri pe o mare parte din corp precum si arsuri pe caile respiratorii.

Teodora era o tanara foarte apreciata pentru cheful sau de viata pe care il avea, fiind blogger, redactor, reporter precum si o fotografa foarte cunoscuta pentru imaginile pe care reusea sa le obtina. De asemenea aceasta era o iubitoare de calatorii unde mergea deseori pentru a obtine cadre cat mai surprinzatoare si cat mai profunde.

Grav este ca mai sunt in continuare foarte multe persoane aflate intr-o stare critica.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.