Netflix a fost lansat in Romania

       784   

Netflix a fost lansat in Romania

De ieri internetul vorbeste numai despre Netflix, un serviciu despre care acuma ceva timp nu am fi crezut ca va ajunge si pe la noi insa care ne dovedeste faptul ca Romania este privita destul de bine decatre dezvoltatorii platformei, deci ar trebui sa ne bucuram ca am fost si noi pe lista tarilor in care serviciul a fost lansat. 

 

 

Asadar, Netflix este disponibil de ieri in Romania iar prima luna este gratuita. Din a doua luna, utilizatorii sunt nevoiti sa plateasca un abonament de 8 euro, de 10 euro sau de 12, diferenta intre ele fiind reprezentata de calitatea imaginilor, de numarul de dispozitive de unde poate fi accesat precum si de diferite alte functii.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, ei bine Netflix este o platforma de filme si de seriale online ce pot fi vizualizate complet legal dupa abonare. Netflix ne pune la dispozitive filme cunoscute precum The Lord of The Rings, Matrix dar si seriale precum Spartacus, Breaking Bad sau Vikings. 

Partea proasta este aceea ca Netflix nu ne pune la dispozitie si o subtitrare in romana, ci doar in engleza, un motiv numai bun pentru ca pasionatii de filme de la noi sa prefere mai degraba pirateria acestora decat sa plateasca pentru ele.

 

Tags:Romania se califica in sfarsit la Euro

Romania se califica in sfarsit la Euro

Stirea zilei - 07 ianuarie 2016


Romania remizeaza iar si cu Finlanda

Romania remizeaza iar si cu Finlanda

Stirea zilei - 07 ianuarie 2016


Netflix vine in Romania de anul viitor

Netflix vine in Romania de anul viitor

Stirea zilei - 07 ianuarie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.