Multumesc.org sau cat timp chiulesc parlamentarii

       589   

Multumesc.org sau cat timp chiulesc parlamentarii

Exista o multime de site-uri si platforme si multe dintre ele sunt chiar foarte interesante, altele sunt amuzante iar unele sunt de-a dreptul inutile. O platforma amuzanta, cu toate ca ne ofera un adevar trist, este si multumesc.org despre care se vorbeste destul de mult zilele acestea pe internet si bloguri. In ciuda numelui, continutul este unul cu totul poate neasteptat.

 

 

Mai exact, multumesc.org ne spune un lucru trist insa deja stiut de catre majoritatea romanilor: parlamentarii chiulesc. Totusi, aceasta platforma ne ofera date exacte despre timpul pe care acestia NU il petrec la locul de munca, spunandu-ne cat de putin s-au prezentat deputatii la sedinte.

Mai mult decat atat, multumesc.org ne ofera o lista cu un numar mare de parlamentari astfel incat sa ne putem face o idee despre fiecare parlamentar in parte si despre cat de mult merge el la munca, sau nu.

Site-ul ne ofera niste informatii atat de detaliate incat putem vedea prezenta parlamentarilor pe o durata de 30 de zile, de 90 de zile si chiar de 365 de zile si, nu in ultimul rand, pe intreaga durata a mandatului parlamentarilor. Iar partea cea mai trista este ca majoritatea dispun de o rata de absenteism de peste 50%.

Asadar, trebuie sa avem mai multa grija la alegeri, sa verificam acest site, daca va mai fi online.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.