Masinile cu volan pe dreapta pe cale sa fie interzise in Romania

       900   

Masinile cu volan pe dreapta pe cale sa fie interzise in Romania

Foarte multi soferi isi cumpara masini din Anglia, tara despre care stim ca se circula pe stanga deci volanul este pe dreapta, si deja masinile cu volan pe dreapta nu mai sunt o noutate in traficul romanesc ci vedem chiar tot mai multe de la un an la altul. Marele avantaj al acestor masini este acela ca au un pret ceva mai mic decat restul masinilor precum si prezinta o stare destul de buna. 

 

 

Totusi pentru ca la noi se circula pe partea dreapta, pentru unii soferi mai putin experimentati poate fi destul de dificil sa circuli cu o masina cu volan pe dreapta, mai multi parlamentari doresc sa lanseze o lege prin care masinile cu volan pe dreapta sa fie interzise in Romania.

Mai exact, cei peste 10.000 de soferi care au o masina cu volan pe dreapta vor putea circula cu masinile doar daca au obtinut permisul intr-o tara in care se circula pe stanga, precum Anglia, Irlanda, Japonia, India, Cipru, Malta sau Australia. 

Totodata, cei care au masini cu volan pe dreapta vor fi nevoiti sa parcurga 20 de ore de conducere la o scoala de soferi cu o masina cu volan pe dreapta, astfel incat sa dovedeasca faptul ca se vor descurca in trafic. Mai mult decat atat, soferii acestor masini vor fi nevoiti si sa isi monteze oglinzi periscopice

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.