Magic FM si Rock FM isi deschid posturi TV

       879   

Magic FM si Rock FM isi deschid posturi TV

Cu siguranta nu exista om care sa nu fi ascultat cel putin o data Magic FM iar pasionatii genului de muzica rock stiu deja de existenta postului Rock FM. Cele doua au reusit sa adune un numar destul de mare de ascultatori, castigand astfel o comunitate destul de frumoasa care este foarte fericita in aceste zile la auzul unor vesti destul de bine. 

 

 

Mai exact, cele doua posturi de radio doresc sa se extinda lansand doua posturi TV noi si anume Magic TV si Rock TV. Posturile urmeaza sa fie lansate chiar in prima jumatate a anului acesta iar posturile au ca scop principal promovarea artistilor romani.

Solicitarea acestora a fost deja analizata de catre CNA intr-o sedinta care a avut loc ieri si a fost aprobata. La sedinta respectiva au fost prezente personalitati care fac parte din echipa acestor posturi si anume Cristian Hrubaru, Liana Stanciu, Romeo Repta si Daniel Klinger. Totusi vorbim despre o echipa comuna ce se ocupa si de branduri precum Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM precum si One FM.

Investitia initiala este in valoare de 30.000 de euro iar scopurile celor doua posturi TV sunt sa se poata intretina din publicitate, conform informatiilor depuse la CNA.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.