Leonardo Di Caprio a castigat in sfarsit un Oscar

       578   

Leonardo Di Caprio a castigat in sfarsit un Oscar

In noaptea care s-a incheiat de curand a avut loc evenimentul de oferire a premiilor Oscar cu numarul 88, editie in care actorul Leonardo Di Caprio a primit in sfarsit primul sau trofeu Oscar, dupa o perioada in care internetul a fost plin de glume legate de faptul ca acesta nu a reusit sa castige un astfel de trofeu, in ciuda faptului ca a fost de multe ori nominalizat si ca a reusit sa castige multe alte trofee.

 

 

Leonardo Di Caprio a primit Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal luptandu-se pentru acest premiu cu actori precum Matt Damon, Eddie Redmayne, Michael Fassbender si Bryan Cranston.

Filmul care i-a adus acest premiu se numeste The Revenant, film in care Di Caprio a jucat in rolul lui Hugh Class, un membru de exepeditii care ajunge in Muntii Stancosi. Filmul a fost inspirat dintr-un roman scris de catre Michael Punke, roman care este bazat pe o poveste reala. 

In ceea ce priveste actiunea filmului, aceasta este plasata in America de Nord a anului 1823, iar Hugh Class este prins si atacat de catre un urs grizzly.

Realizarea filmului nu a fost tocmai usoara, regizorul Alejandro Inarritu fiind nevoit sa filmeze doar o ora pe zi in natura astfel incat sa poata fi folosita lumina naturala.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.