Irina Begu a ajuns in optimile turneului de la Madrid

       558   

Irina Begu a ajuns in optimile turneului de la Madrid

Se pare ca nu numai Simona Halep aduce onoare Romaniei atunci cand joaca tenis, ci si Irina Begu care s-a calificat intr-un mod uimitor aseara in optimile turneului de la Madrid. Aceasta a reusit sa se impuna in fata numarului 4 WTA, Garbine Muguruza, castigand cu scorul de 5-7, 7-6 (4) si 6-3, in turul doi al turneului WTA care are premii de 4.771.360 de euro.

 

 

Meciul s-a jucat in doua ore si 43 de minute insa Irina ar fi putut termina meciul in mai putin timp, conducand in primul set cu 5-2 precum si in al doilea. Au fost si momente dificile cand Begu si-a pierdut serviciul de 6 ori, dar si momente foarte bune aceasta inregistrand 7 game-uri pe serviciul numarului 4 WTA. Per total, meciul a fost unul foarte echilibrat.

Meciul urmator va fi jucat impotriva Christinei McHale, situata pe locul 59 WTA, insa Irina Begu (locul 34 WTA) si-a asigurat deja 120 de puncte in clasamentul WTA precum si un cec de aproape 60.000 de euro. In Sferturi am putea avea un meci intre doua romance, deoarece si Simona Halep participa la aceasta competitie, fiind favorita numarul 6.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.