Inca o tanara s-a stins dupa tragedia de la Colectiv

       578   

Inca o tanara s-a stins dupa tragedia de la Colectiv

Numarul victimelor care s-au aflat in seara de 30 noiembrie la Colectiv a crescut de la o zi la alta, si daca initial acesta era de 24 de tineri, acum a crescut tragic de mult la 32 de persoane decedate.

 

 

Ultima victima este o tanara de doar 28 de ani care se afla printre persoanele in starea cea mai grava. Aceasta prezenta arsuri pe o suprafata de peste 50% din corp, iar medicilor le-a fost aproape imposibil sa o salveze. Astfel, chiar daca Romania a iesit din doliul national, o pata neagra s-a asternut peste populatia noastra, iar gandul ramane in continuare la tragedia care nu va fi uitata usor.

De asemenea in continuare mai sunt inca 130 de persoane internate in spitalele din Bucuresti iar peste 50 dintre ele se afla intr-o stare critica, fiind deci posibil ca numarul persoanelor decedate sa mai creasca, insa speram ca acest lucru sa nu se intample iar doctorii din Romania sa dea dovada in continuare ca sunt niste eroi care merita mult mai mult.

In ceea ce priveste patronii clubului Colectiv, acestia au fost retinuti urmand sa fie judecati pentru faptul ca au riscat viata unui numar atat de persoane chiar daca localul avea o capacitate mult mai mica. Acestia risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.