Iarna a venit iar pe neasteptate

       619   

Iarna a venit iar pe neasteptate

Chiar daca este deja iarna de mai bine de o luna de zile, se pare ca autoritatile au fost luate iar prin surprindere de prima zapada mai serioasa a acestei ierni. Astfel toate firmele care se angasera sa asigure dezapezirea in Bucuresti au fost amendate.

 

 

Motivul amenzii este unul destul de lesne de inteles: firmele nu au reusit sa curete drumurile, dupa cum au declarat reprezentanti ai Politiei Capitalei. De asemenea drumurile nu au fost singurele care au prezentat probleme dupa prima zapada.

Mai exact, marti dimineata in Bucuresti erau 5 semafoare care nu functionau astfel incat a fost nevoie de interventia unor agenti de circulatie astfel incat traficul sa nu fie perturbat si sa deruleze in conditii normale.

In Bucuresti au fost efectuate si mai multe controale menite sa depisteze soferii care nu au masinile echipate cu anvelope de iarna. Cei depistati risca sa primeasca intre noua si 20 de puncte de penalizare precum si amenzi care incep de la 945 de lei si pot ajunge chiar pana la 2100 de lei.

Asadar, chiar daca iarna a fost asteptata in acest an destul de mult, observam totusi ca din nou autoritatile nu erau suficient de pregatite pentru prima zapada ceva mai serioasa.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.