Gumball 3000 ajunge in premiera in Romania

       639   

Gumball 3000 ajunge in premiera in Romania

In zilele de 6-7 mai toti pasionatii de masini din Romania sunt asteptati in Bucuresti unde are loc editia 2016 a festivalului anual Gumball 3000 care incepe in Dublic si care are drept linie de finish Bucurestiul, loc in care ajunge pentru prima oara.

 

 

Gumball 3000 ajunge in Bucuresti

Piata Constitutiei va fi deci plina de soferi „nebuni” din intreaga lume pentru a face spectacol.

Evenimentul este unul cu traditie, prima editie avand loc in anul 1999 in Marea Britanie si consta intr-un mars de 4.800 de kilometri pe drumuri din intreaga Europa. 

Totusi, nu este vorba doar despre o simpla parada cu masini, ci un spectacol in adevaratul sens al cuvantului, cu muzica si multe alte evenimente. In cadrul evenimentului vom vedea masini scumpe ale milionarilor din intreaga lume, care de obicei sfideaza legea pentru a ajunge printre primii. 

In Bucresti va avea loc un final ce va intra in istorie, cu sporturi extreme si o parada de supercaruri, toate acestea fiind lasate in umbra de o mare petrecere de final. 

Gumball 3000 ajunge in Bucuresti vineri, intre orele 17-22, iar inainte de a ajunge in capitala, soferii vor face un popas de doua ore la Sibiu intre orele 14 si 16.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.