Foo Fighters si-a anulat turneul european dupa cele intamplate la Paris

       451   

Foo Fighters si-a anulat turneul european dupa cele intamplate la Paris

Pentru cei care nu asculta acest gen de muzica ar trebui sa incepem prin a spune ca Foo Fighters este o trupa de muzica rock foarte populara prin randul iubitorilor de acest gen de muzica din intreaga lume. Iar pentru ca au fani in mai toate tarile, acestia pregatisera un turneu european prin care ar fi vizitat mai multe tari pentru a concerta.

 

 

Se pare insa ca dupa cele intamplate la Paris, mai exact dupa atentatul care a avut loc tot la un concert de muzica rock, trupa a decis sa isi anuleze acest turneu.

Gestul este explicat destul de usor, mai ales ca Foo Fighters urmau sa concerteze chiar si in Franta dar si in alte tari precum Italia. Totusi, dupa ce 128 de persoane si-au pierdut viata in Franta, cu siguranta stafful celebrei trupe este ingrijorat pentru siguranta acestora motiv pentru care au dorit sa nu riste nici macar putin, anuland astfel acest turneu.

Ne asteptam totusi ca ideea turneului european sa fie reluata anul viitor deoarece vorbim totusi despre o trupa infiintata in anul 1995, deci care are ceva vechime in spate si cu siguranta trebuie sa fie mereu aproape de fanii care, dupa cum spuneam si mai sus, provin din intreaga lume.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.